Kringtjänster för en enklare vardag

 

kringtjanster

Vi sköter allt, men inte er kärnverksamhet

Ni skall fokusera på det som ni gör bäst, så tar vi hand om resten. Vi kan erbjuda de flesta kontorsnära tjänster som till exempel telefoni, reception, vaktmästeri, internet, IT-support och konferensrum.

 

Konferensrum

När man hyr lokal hos Mattsson Fastigheter får man tillgång till vårt attraktiva och rymliga konferensrum som innehåller de flesta bekvämligheter man behöver för konferensen.

 

Vaktmästeri

Våra vaktmästare tar hand om det mesta inom fastigheterna och de är snabbt på plats för din skull.

 

Reception

Vår reception är öppen under kontorstid och tar emot era besök och ser till så de hamnar rätt.

 

Telefoni – Ett trevligt bemötande

Vi kan erbjuda allt ifrån en komplett växellösning till att svara på ert växelnummer när ni inte har möjlighet. Era kunder, samarbetspartners, medarbetar eller familj får ett trevligt och professionellt bemötande.

 

Internet och alla andra IT-tjänster

I många av våra fastigheter kan vi erbjuda snabb och driftsäker Internet-access. Vår samarbetspartner erbjuder även molntjänster, drift, hårdvara och andra IT-tjänster till bra priser. Fråga oss så ser vi till så ni hamnar rätt direkt.

 

Parkering

Vid alla Mattsson Fastigheter finns det tillgång till parkering för alla på företaget och besökarna.

 

Storlek ger valmöjligheter

Vi har alla sorters storlekar på lokaler. När era behov förändras är vi flexibla att lösa det. Behöver ni utöka med fler arbetsplatser? Eller har ni tankar att flytta mera centralt? Hör med oss så hittar vi en lösning.

 

Vi ser till att ni trivs!

Det ÄR, och det SKA vara enkelt att ha med Mattsson Fastigheter att göra. Inget byråkratiskt krångel, snabba och personliga kontakter. Oavsett om du är hyresgäst, eller utnyttjar någon annan av våra tjänster ska du känna att du alltid är välkommen!